Esrauysal seymaatk13 evet ya benim oluyor kasık ağrisi ilk başladığı gün kalktım yattım hala ağrıyordu gün gün azaldı ara ara kendini belli ediyor hep ağrıyor ve batıyor
seymaatk13 Senanur567 sağ mı sol mu batıyo 10 haftalık ben bazen yürüyünce veya gece lavaboya kalktığımda oluyor 🙄
Eldgrn Senanur567 dikkat et canım kendine herşey olanlar için alınan kilolar verilir elbet bazı doktorlar laf söylüyor diye dikkat ediyorum Şuanda aldığıma bişey demedi ama bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun
seymaatk13 Senanur567 idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba 🤔 sol taraf batmasında bazen otururken kalkarken batıyor
seymaatk13 Esrauysal idrar yolu veya herhangi bir enfeksiyon olmasın da çekmeye razıyım bebeğim sağlıklı olsun yeter ki cümlesinin
Esrauysal seymaatk13 yok kuzum ya ben gittim doktor normal dedi enfeksiyon öyle olmuyor bikere başıma geldi, kaşıntı yanma vesairen yoksa korkma
Ezgievrenn Senanur567 bulantilardan karın ağrılarından daha yemek görmüyor gözüm tek istediğim devamli yatmak. İlk hamileligimde bu kadar yorgun ve halsiz degildim.
Tuba-tk 13+1im bazen gün içinde su bile içemiyorum bulantıdan, yiyebildiğim birkaç şey var az az yemeye çalışıyorum. Meyve yiyorum genelde. Umarım ben de iştahtan az da olsa dert yanabilirim yakın zamanda😔 Maşallah size🧿
Mello29 Haftadayim bir gün hic bulanmiyor midem ertesi gün yemek reklami görünce kusuyorum ama çok sükür azaliyor gibi bu durum. Bir tek bugün kontrolüm vardi icerde biraz kanama varmis doktor bebisi etkilemez ama yine de progestan başlayalim dedi biraz üzüldüm tedirgin oldum aramizda yasayan var mı ?
Senanur567 Mello29 ben yaşamadım cnm ama ilk bebeğimi kaybettim şimdi buda öyle olacak diye korkuyorum stres yapıyorum
Mello29 Senanur567 Allah korusun yapma sakın bebisi etkilersin Allah veriyor Allah alıyor sen her seyini tastamam yaptıktan sonra gerisini düsünme. Sağlıkla kavusuruz bebislerimize insallah🙏