Dilaraagk_ Kızlar pazartesi testle hamile olduğumu öğrendim bugun kan verdim 250 gibi bir değer çıktı ama regl olcak gibi bel kasık ve vajina ağrılarım oluyor normal mi bunlar daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum
eylulicten Dilaraagk_ evet canim hemde cok normal. İlk 3 ayda adet dongunde bu tur agrilar hissedeceksin ve ilk 3 ay adet dongulerinde dinlenmen dikkat etmen lazim en cok dusuk adet dongulerinde oluyormus doktorum bana oyle demisti
Dilaraagk_ eylulicten neredeyse çoğu zaman yatıyorum zaten ayakta uzun zaman durdugumda ağrı başlıyor
eylulicten Dilaraagk_ 13.haftaya kadar boyle idare etcen canim yapcak bir sey yok :) hayirli olsun allah tamamini getirsin insallah
Esrauysal Dilaraagk_ aşkım daha hersey gelecek başınıza alışın benimde çok karnım ağrırdi ya kasık ağrısı başlarda oluyor zaten geçiyor sonra şimdi 13 haftalığız sadece kasık ağrısı var mesela tek taraflı adet gibi değil ama
Yasmintanju Bende 4+4 bugün pazar günü öğrendim bende öğrendğimden beri karı ağrım ve kasık ağrım var ama şiddetli değil normal.
Dilaraagk_ Yasmintanju bende de şiddetli değil ama kimyasal geçirdiğim için hep içimde bı korku oluyor aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Dilaraagk_ eylulicten sorun değil ben her acısına katlanirim ama kimyasal geçirdiğim için önceden o yüzden içimde korku oluyor yoksa her şeyine razıyım 🥰
eylulicten Dilaraagk_ kimyasal gebelik 6.haftayı devirirsen riski kalkiyor. Takip et hicbir sey olmaz kuzum. Ayrica 1 kere kimyasal gecirdiysen 2. Gebelik %100 saglikli oluyor. Kimyasal gebelik sagliksiz gebeliktir