ilknurrruzn Seymaatas Bende özele gidiyorum ama hiç demedi doktorum ne kadar sinir oldum şimdi puştlar töbe estağfurullah 😡
Lenaaaa ilknurrruzn benimki 10.haftadan itibaren hem renkli hem siyah fotoğrafını veriyor. Bir sorun isterseniz
Der_0 ilknurrruzn muayene gittigin bir gün puştlara deki ben yüzünü görmek istiyorum hocam de çekip vermek gereğinde
1prensannesi__ Seymaatas Ben alamadım böyle resim yaa çok istiyordum devlete gidiyorum detaylı ultrasonda bile böyle göstermedi doktor 🥺
Seymaatas 1prensannesi__ detaylı ultrasonda bende gam anlayamadım renkli çekti ama çok küçüktü henüz bu kadarcıktı🙃
Seymaatas ilknurrruzn hatta zaten varsa doktorda renkli ultrason çeken cihaz mutlaka ınstagram hesaplarında paylaşıyorlar renkli ultrason görüntülerini
Baliminannesii Busra98_ maşallah bir türlü böyle resim almadık eli hep yüzünde naptıysak çekmedi oğluşum ne güzel poz vermiş bebişiniz maşallah🥰
Busra98_ Baliminannesii bu aya gelesiye bizimde hep ya yandan yada eli yüzündeydi ama bu ay ay parçası gibi gösterdi kendini maşallah oğluşumuzz teşekkür ederiz canım belki gelecek haftalarda sizde görürsünüüz🥰
Seymaatas Merv4207 yaaa hahahhshs evet muhtemelen yaramazlıkları düşünüyor 😂😂 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🫶🏻🫶🏻
Mello29 Benim doktorum 7.haftadan itibaren 4d bakmaya calıstı minnos anca 10. Haftada böyle görebildik daha çoook kücük 🥰