A_syma Erva94 Korkacak hic birsey yok canim 🌸 kendini kasma psikolojil etkilenirsin. Agri sizi olmuyor. Dogumdaki 10 kezdede eger aciklik ilerliyorsa zaten genisledigi icin hic hissetmiyorsun :) bosluga el atiyor gibi 😂
Ozum12 ikimelekannesii22 benim doktorum normalde 38 de yapıyordu ama 37+2 de az kaldı doğuma dedi bende şimdi yapsak sorun olurmu demiştim oda 37 itibari normal doğum sayılıyor sorun olmaz bakıyım istersen diyince tamam Dedim çatı muayenemi oldum 😅
Erva94 A_syma o zaman açıklık güzel ilerler inşallah da hiç hissetmem 😂çok teşekkür ederim bu arada 🌸
Ozum12 ikimelekannesii22 yok canım ne ağrı ne kanama bende çatala otururken tereddüt ettim sonra dedim kasma kendini rahat bırak ve İnan bana saniyelik bir işlem sadece iki parmakla kontrol ediyor ilişkide bile daha çok şey hissediyorsun emin ol 😊
A_syma Erva94 Rabbim bir avazda kurtarsin insallah 😊🌸 rica ederim. 2. Gebeligim suan yasamis biri olarak sıfır korku. Hatta bugun bartholin diye bir beze olmus onun icinde catala ciktim 😂 baya aliskanlik yapti bende
Melos90 ikimelekannesii22 benim doktor yapmicam dedi doğum esnasında bakarım dedi normal düşündüm icin
Tueaksy 40+5iz bana bugün acilde yaptılar hiç biseyde yok öyle abartiyolar ki 🤣 2 parmak soktu eseledi bitti 😃
miroski_22 ikimelekannesii22 ufak çaplı ağrılarım oluyor canım ama düzenli ve şiddetli sancılarım henüz yok maalesef gelesi yok sanırım kizimin😂😂