ikimelekannesii22 35 haftalığım normal doğum gözüküyor doğumum çatı muanesini ne zaman yaparlar acaba?
Mlkysf ikimelekannesii22 37.haftada kontrolüm var ozsman yapcak doktorum genelde bu haftadan sonra yapılıyor
Sevensevilen ikimelekannesii22 artık doğum başladığı zaman bakan doktorlar var, eğer doktorunuz normal doğum yanlısı ise
ikimelekannesii22 Mlkysf ee muaneden once sancım tutarsa nolcak peki çatıya bakmadan normal alırlarmı
eylulmomm @ikimelekannesii22 bende bunu merak ediyorum 37 hafta içindeyim ama hala yapilmadi ya doğum başlarsa napicam bunu düşünüyorum
yagmur_s ikimelekannesii22 belki 36 nın bitmesini beklerler bilemiyorum ki. Ben 37 nin sonlarında olduğum için yaptı belki de 🤷🏻♀️
benguuusk ikimelekannesii22 benim doktorum sorun olmadı sürece almadı sadece 34. Haftada aldı sürekli almadı yani
yagmur_s ikimelekannesii22 bazı doktorlara göre değişiyor gerçekten o yüzden ne desek boş gibi. Bazısı erken başlıyor bazısı geç belki direkt doğumda🤷🏻♀️ kontrole gittiğinizde sorarsınız olmazsa
A_syma ikimelekannesii22 Cati muayenesi oncesi sanci ile hastaneye giderseniz eger ilk once cati muayenesi olursunuz. Yani korkmayin muayenesiz bir surec baslamaz. 🌸