Kızlar mersinde olup üniversite hastanesinden memnun olan varmı kadın doğumu nasıl küvez nasıl bilgisi olanlar varmı ya ben 28+1 de baskı ve sancı ile hastaneye gitmiştim kendi doktorum yoktu izindeydi nöbetci baktı korkuttu serklajın patlamış doğum başlıyor diye adana seyhan başkent özele sevk etmişti orası kabul etti haftam kücük die de orda yatarken de ilgilenen doktorum suan durumun iyi 28mm uzunlugun dikişlerde iyi sancı da durdu ciğer geliştirici de yaptık bol yere burda yatıp para ödemeni istemiyorum dedi baya da maliyetliydi 3 güne 2.500 küsür ödenmiş refakatcimden de ayriyeten aldılar sezeryana da 10bin demişlerdi bir gece yatak parası da ayrı denmişti biz bebek iyi olsunda diyip yattık ama cok şükür iyi olunca doktor ödeme buraya boş yere para dedi sağolsun eger evde gene rahatsızlanırsan mersin ünv. Arastırmaya falan git dedi orası daha iyi dedi ama nasıl orası kızlar bilgisi olan varsa yarın 28+6 olucaz umarım 30 lu haftaları da yarılarız 🤲🏻 bi sorun olmazsa 32 34 haftada gelirse kontrol oldum hastane 32 haftayla uyumlu küvezi inşallah kendi doktorum da nasip olur doğumum 🤲🏻