Minikshii kesinlikle de Sezin saygı Özyurt özel kliniği var 250 muayene ücreti var ayrıca kontrol da dahil içinde ben devlet memuruyum 250 fiyat Yüksel gibi geldi ayrıca Şanlıurfa da görev yapıyorum ama ben böyle bilgili böyle samimi böyle içini rahatlatan bir doktor görmedim 3 düşük oldu benim şuan 4 . Ye gebeyim 9 haftalık tatil sebebi ile ailemin yanında mersindeyim 3kere ağzımız yandığı için en iyisi olsun dedik Şanlıurfa ve Antep’te gitmediğim doktor kalmadı benim kimse derdime derman bulamadı dün kanamam oldu çok korktum yine düşecek mi diye hemen beni yatışa aldı hem kalçadan iğne hem makattan fitil hem 2 büyük Şişe serum ve protestonun dozunu arttırdı ve çok güzel Bilgiye sahip inanın çok doktor gördüğüm için kıyaslama yapabiliyorum seni o kadar şanslı hissettiriyor çalışanları da çok iyi kesinlikle gidin derim asla pişman olmazsınız uzak olmasa her kontrole geleceğim yani sana gülüm dedi mi bitiyor insan ve inanın Güler yüz ve dolu Bilgi çok önemli derece ile bitirmiş zaten özgeçmişini mutlaka okuyun