Sevim07 MERSİN veya adana da önerdiğiniz doktorlar veya hastaneler nelerdir ?? Yardim edin çok kafam karışık
denizefe Adana cukurova unıverstesı ınrahım ferjat urunsak once allah sonra onun sayesınde ıkı dusun sonrasında sag saglım bebegımı kucagıma aldm sımdı ıkıncı bebegımde sıra rabbım ızın verırse 🙏
Pandolika Sevim07 ne kadar ben doğum ücretini konuşmadım anlaşmalı olduğu hastaneler var zaten konuşmak içinde çok erken cünkü 10 haftalığız
Sevim07 Pandolika bende 10 haftalığım ama fiyatlar artıyor canm iyi araştırmak karar vermek lazım son anda yapılıp pişman olanı çok gördüm
Pandolika Sevim07 bence önemli olan doktor, doktorun ilgisi ve bebeğin sağlığı. Benim arkadaşım doğum yaptı city hospitalda arzu doruk yaptırdı 1800 lira bir de suit oda. Medical parkta sordum 3400 lira doğum ücreti siz düşünün
sarya21 Sevim07 benimde dr arzu hn kaç haftalık gebesiniz doğum ücreti konuştunuz mu ne kadar istedi birde hangi hastane için?
glam Burcu16 400₺ muayene ücreti. 3 haftada 1 çağırıyor. Kontrol ücretsiz. 6 haftada bir ödeme yapıyorsunuz
Sevim07 sarya21 10 haftalık 2.700 şimdi dedi doğum hastane konusmadık ama .. ama fiyat değişebilir sonraaında daha demişti. Siz hic konustunuz mu
umranozby SevgiMehmetAli mezitlide city hospital yanında özel kliniği var ınstagramdan takip edebilirsiniz birkaç hastaneyledeanlaşması var
Sevim07 glam kim arzu hoca mı? Ben her gittiğimde 150 ama 2 de bir ödeme yapıyorum yani. :) uygun fiyat