tugbacns Yaklaşık 10 gün önce çift yumurta ikizlerimin olacağını öğrendim. Siz güzel ikiz annelerimdem tavsiye almaya geldim. Sizlerin hamilelik süreci, doğum, doğum sonrası nasıl geçti ve geçiyor önerlerinize ihtiyacım var 💕
Asillll tugbacns hiç biseyi kafaya takma heleki dışardan duydukların iste aman çok zor mahfolucaksin aman boku yedin vs hiç bir şeyi duyma inan hersey çok güzel ilerlicek ama o şekilde konuşan herkesin ne hikmetse ikiz hayalleri var Allah’a bol bol dua edin meyve kuruyemiş süt ve süt ürünlerini bol bol tüketin güzel anne biz yarın hastaneye yatıyoruz ikizlerimle Doğum icin 36 haftalık olduk aşırı aşırı çabuk geviyor zaman
Hellili tugbacns ben doğum yaptım bebeklerim sekiz aylık oldu bile öncelilke hamilelikte çok olumsuz şeyler duyarsınız doktorlar olumsuz konusur akrabalar olumsuz konusur tüm evren birleşir olumsuz konusur bunları kulak ardı edin yoksa hamilelik zehir olur gider. İlk haftalarda bulantı kusma hayattan bıkma soğuma gibi olumsuz duygular gelebilir bunlar gayet normal sonra ortalarında iki bebeğe nasıl yeteceğim hissi içinizi kemirir buna da çok takılmayın çünkü gayet yetiliuor canlı örnek benim zaten sonrası da doğum heyecanı hazırlıklar bütçe yetirmeye çalışmalar falan maceralı bi süreç. O hissedilen hareketleri hıçkırıkları sizi hayallere daldırıp götürür. Doğum anı gelince de sizin heyecanınız herkesten daha büyük ve coskulu oluyor hastane çantanızda haliyle kocaman sonrası zaten bazen ağlamalı bazen gülmeli bazen sinirlenmeli günler. İlk zamanlar bebeklerle pek bi bağ oluşmuyor ama hareketlenmeye başladıkça sizinle bağ kurdukça bağımlısı oluyorsunuz herşeyi dolu dolu yaşayın insan evladı ister karnında olsun ister yanında olsun geçip giden her anını çok özlüyor sağlıkla kavuşun inşallah sağ selamet
tugbacns Asillll ayy ne güzel 😍 Allah yardımcınız olsun inşallah çok rahat ve güzel geçer doğumunuz. Allah sizi evlatlarınıza, evlatlarınızı da size bağışlasın. Güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim. 🌺🌺