Seydacyln Bebeğimin sanki 4 ayı geçmişken birer yumruk kadar küçüklükte bir hareketini hissettim iki kere ama şuan 19 haftalığız ve ben hala normal bir hareketlenme yani karnımda bir hareket anını göremedim siz ne zaman gördünüz acaba ?
Dilaraortacc1 Seydacyln karnimdan görmem 25. Haftada oldu ilk hareketleri 17 de günde 1 2 defa hissederek basladi
Arzu_uu Seydacyln çoğunlukla ilk gebeliklerde geç görülüyormuş bende 19 haftalığım uzanınca tekmelerını hissedıyorum çok olmasafa zaten günün çoğunu uyuyarak geçiriyorlarmış 😂22. Haftadan sonra daha çok hıssedilirmiş
Elifsntrk Seydacyln İlk bebeğimde nekadar zamanda hissettim hatırlamıyorum ama şuan ikinciye hamileyim 15 te hissettim 😇 birkaç gün hissetmedim sonra gene hafif hafif hissetmeye başladım ama tabi herkeste değişiyor ☺️
Omay0707 Seydacyln 16 haftada kayma gibi hissettim 18 19 da tekme şeklinde dişarıdanda. Belli oluyordu şuan 21 haftalık gezindigi de dişarıdan gözükiyor🤗vucut ve karın bölgene de bağlı biraz😊
_edakrsu22 İlk 18 haftamda haraketlerini hissetim bazen bı gün hissediyorsam diğer gün hissetmiyorum şuan 21+3 ve haraketlerini dışardan görebiliyorum ama haraketleri düzenli diyemem
Aselinannesi3 Birşey sormak istiyorum. Kız bebek daha hareketli oluyor anne karnında deniyor, doğruluk payı nedir?😅
Dilaraortacc1 Aselinannesi3 benim oğlum hiç durmuyor desem yeridir şuan baş aşağı pozisyonda kaburgalarim agriyor vurmasindan
Aselinannesi3 Dilaraortacc1 😅😅😅 ilk hamileliğim bende canım ne kadar acırsa acısın o hareketleri hissetmek için gün sayıyorum benim kızım ultrasonda resmen dans ediyor😅😅 her yeri ayrı oynuyor. En son kontrole gittiğimizde yan oturmuştu cadı😅 minik minik pıt pıt hissediyorum şu an o kadar😅
Dilaraortacc1 Aselinannesi3 çok güzel çok güzelde inan son haftalarda can acitiyor geçen gün yalanci sancim vardı bi de oğlum vurdu oturdum agladim 😂😂😂