Morebebek Merhaba anneler 16 haftam doldu 17 haftaya girdim doktora gittiğimde 3 gün önce %90 erkek dedi daha öncede erkek demişti. Benim için gerçekten önemi yok erkek kız zaten ilk bebeğim. Benim merak ettiğim cinsiyetin değişme ihtimali varmı? Tam kesin ne zaman belli olur bebeğimin cinsiyeti.
Ozge11 Morebebek bana da 18 de %90 erkek dendi canım 20 de yine erkek ve 22 de ayrıntılı ultrasonda kesinleşti.değişme olmadı
deletedmom351 Morebebek çok var kız deyip ayrıntılı ultrasonda erkek çıkan ama bence erkektir değişmeyebilir
Morebebek Ozge11 o zaman oğlum olacak ayrıntılıya daha çok var çok merak ediyorum. Çevremde çok kişiye erkek denmiş kız olmuş. Kız deyince değişmiyormuş ama erkek kordondan dolayı yanılma olabiliyormuş sanırım.
Ozge11 Morebebekevet öyle örnekler gördük burda .ayrıntılıda ben sormadan erkek olduğunu söyledi doktor.İki farklı doktor da erkek diyince güvendim canım alışverişe başlayacağız yavaştan bakalım bir sürpriz yapmaz bebişlerimiz inşallah 😁
Morebebek deletedmom351 hayırlısı inşallah sağlıklı olsun ayrıntılı ultrasona daha çok var bebeğimi çok merak ediyorum.. Çok güzel bir duygu Allah her isteyene yaşatsın inşallah.
Morebebek Ozge11 Ozge11 valla sürpriz olabilir her an çok kişiye böyle olmuş. Sizinki kaç haftalık. Bende alışveriş yapmak istiyorum şimdiden.
Ozge11 Morebebek Rabbimden gelen kabulümüz şükür ki layık görüp bizlere de nasip etti 💕24 haftalık canım