saresk Hanımlar merhabalar, Size sorum olacak. Genital temizlikte ağda yaparken uyuşturucu krem kullanan var mı? Doktorunuza sordunuz mu? Bir sakınca ya da sıkıntı yaşadınız mı?
Eleonora saresk ben lazere giderken kullandilar ama zarar mi bilmiyorum aslinda bir kere kullandim ama yine gidince kullanmalarini isteyecegim
saresk Eleonora bende lazere giderken kullanıyordum sıkıntı olmuyordu aksine çok daha rahatlık sağlıyordu bana. Ama şimdi hamilelikte lazer yaptırmadığımız için jilet kullandım. Haftaya salı da doğumum var, doğumdan sonrasında daha rahat etmek için ağda yaptırmak istiyorum ama korkuyorum acısından ve tetikler diye doğumu. Bu yüzden krem kullanabilir miyiz diye sormak istedim
Eleonora saresk anladim canim. Ama ben hamileykende lazere gidiyorum hemde kremi ilk kez hamilelikte kullandim.
bebekveannesiii saresk Bence ağdayla doğumun alakası yok 9 ay boyunca agdaya gittim sonuç sezaryen 😄🤷
Eleonora Rapunzelinanasi evet 11 haftamda. Doktorum sorun olmayacagini soyledi. Sukur ki risklo bir hamileligimde yok. Sadece karinimi yaptirmiyorum
Tuba_58 Bunu ben de aşırı merak ediyorum ya :( vemcaine kullanıyordum öncesinde. Harika bi kolaylıktı. Şimdi kullanabilir miyiz acaba 🥹
saresk Tuba_58 doktoruma soedum uyuşturucu krem kullanabilir miyi diye ama daha cevap vermedi. Kendisinden cevap alınca ben buraya yazacağım 🤗
saresk Eleonora aaa lazer merkezi sıkıntı etmedi mi? Benim lazer merkezin doktorun raporu olsa da biz bu riske giremeyiz dedi, doğumdan sonra devam edelim dediler.
Eleonora saresk yok hatta hamileler geliyor buraya dediler.Hatta doktorumun 7-8 aylik hamileleriylede konustum onlarda gitdiklerini soylediler. Doktorumda bir sikinti olmayacagini soyledi bende o yüzden rahatim.
Beyzyldzuyr Lazeri ben de hamilelikte bıraktım ama bu uyuşturucu krem hakkında bilgisi olan yazsa süper olur. Doğum yaklaştı canım çok yanıyor ama ağda yapmam gerek biraz uzun sürede uzasın diye. Zararı yoksa krem kullanırım, hangi markaları önerirsiniz?
saresk Beyzyldzuyr doktoruma sordum. Henüz cevap vermedi. Kendisi verdiği anda buraya yazacağım. Ama tabii ki bu zamana kadar kullanan varsa bizimle paylaşırsa çok iyi olur ki bizde ona göre kullanırız
Mervece0635 @saresk Düşük riskim yok ancak doktor kesinlikle kullanma dedi uyuşturucu kremi de ,tüy dökücü kremleri de
saresk Mervece0635 demek ki bu karar doktordan doktora da değişebiliyor. Şimdi benim doktorum kullanabileceğimi bir sıkıntı olmayacağını söyledi.
saresk EcemKr benim doktorum da şuanda yazdı bana ve kullanabilecdğimi bir sıkıntı olmayacağını yazdı. İnsanın doktorundan cevap gelince rahatlaması paha biçilemez 🥹