Tufutufu Arkadaşlar 11+5 haftalığız ve kabız oldum ilk kez. 3 gündür yapamayınca (çeşitli şeyler denedim) en son bilinen bir meyve yiyip üstüne su içtim. Az az çıkıyorum birkaç saatte bir ama ıkınmadan olmuyor ve biraz korktum. Bebeğe bir şey olmaz değil mi?
Sedaduru Tufutufu ilk aylarda olmazmış ama yine de çok ıkınma kuzum kayısı suyu iç hep maalesef benimde o haftalarda başlamıştı 16 hafatayım hala devam ediyor kayısı kompostosu yaptım her gün 1 bardak içiyorum ancak o şekilde 1 kere çıkıyorum normal olarak
Mrv135 Tufutufu Bir kez tuvalete çıkmak için herhangi bir yöntem deneyin. Ben sabah aç karnına karpuz yiyip sonra su içmiştim ve yarım saat sonra tuvalete zor yetiştim. Ondan sonra da düzenli olarak probiyotik kullanın. Ben düzenli kabızlık yaşamaya başlayınca doktorum probiyotik verdi şimdi iki günde bir ya da her gün cikabiliyorum.
Inykrkmz Siz yine o haftalarda çok fazla ıkınmayın 2 çay bardağı su 5 kuru kayısı ile kaynatın blenderden geçirin ılıyınca içebilirsiniz sabah aç karnına bana çok iyi geliyor hala .