BaharCihangir Kızlar merana dün aksam e bebek te canbebe yenidogan 70 adet 29 tl depend in fiyatıda 29 tl idi almadım carrefour a gittim fiyatlara bakayım diye aynı ürünler ordada birebir aynı fiyattı ve ben fiyatları aynı diyerekten satın aldım iki ürünü ve daha sonra ilçe ye özel marketler vardır bilirsiniz hatayda yasıyorum gencmar diye ni market var ordada diğer ihtiyaclar için gittiğimde depend in yine on adet aynı ürün 19 tl canbebe aynı ürün yalnızca tek fark 80 adeg yani daha fazlası 23 tl idi 🤯🤯🤯 biz sokkkk ilk alışverişte kandırıldık diye 🤭🤭 biz ordanda ürünleri aldık ve bugün gidip carrefour ada ürünleri iade ettim yani demek istediğim sizde cok iyi arastırın ilçeye özel marketlerde fiyatlar cok daha farklı
Busratye BaharCihangir bende sebamedin yağına losyonuna bakıyordum en uygun e bebekte 30 liraydı. Dediğin gibi çarşıdaki bir markete girdim 22 bucuktu çok şaşırdım bende 😊
Ilkgozagrimiz BaharCihangir bizde heryere baktik bebek bexi sleepy icin 30 liraydi zam gelmis ama sonra bizim burdaki bi markete gittim bi baktm ayni bez 22 bucuktu bn sok oldum esime dedim ilk bezde kaziklandik diye 😁😁😁