_aren
Sultan Çınar Çelik 🥰
Ben de çok memnun kaldım. Doğumdan 2-3 gün önce nişanım geldi, bacağımda ve kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı oldu. Doğum yaptığım günün sabahı bacağımdan pembemsi bir sıvı aktı. Ama tüm suyum gelmemiş sızıntı yapmış. Sabah yediden itibaren sancım olmaya başladı regl sancısı gibiydi. Artarak devam etti. Saat on gibi hastaneye gittim. Sultan Hanım direkt odaya aldı. Ultrasonla baktı suyumu kontrol etti. Daha sonra doğumhaneye aldılar. Açılmam iki santimdi. Doğumhanede yattım oda iki kişilikti. Lavman yapıldı biraz daha yattım. Daha sonra sancım sıkılaşmaya başladı. Açılmam sekiz santim olduğunda ebelere haber verdim epidural aldım ardından sultan hanıma haber verildi sultan hanım doğum yapacağım yere aldı. Doğum 5 dakika falan sürdü. Ardından ebeler oğlumu giydirdi bana 3 dikiş atıldı. Sonra direkt özel odaya geçtim orası tek kişilik. Sabaha kadar kaldık. Yemek yedim kahve içtim. Biraz koridorda yürüttüler bebekten topukkanı aldılar birkaç teste götürdüler sabah bebekle birlikte hastaneden çıktık :)