Zuhalkorkmaz2205 İyi akşamlar anneler.🌸 Sizler sütünüz olsun diye neler tüketiyosunuz. ?Gerçekten faydasını gördüm dediğiniz şeyleri söyler misiniz?🤨 4 günlük bebişimi bol bol sütümle beslemek istiyorum 💕😍
deletedmom351 Zuhalkorkmaz2205 Maşallah canım. Rezene çayı iç dereotu bulgur pilavı tahin helvası bol bol su tabii onun yanında ben bugün humana still tea aldım bakalım işe yaracak mı yani aslında bol bol su içsen bir de dikkatli yesen sütün artar inşallah
Emineymen Zuhalkorkmaz2205 merhaba sağlıkla büyütün 💜 Happy Kids i indirseniz orada anneler daha çok yardımcı oluyorlar burada genelde hamileler var. Bulgur, soğan, Rezene tabi en önemlisi su. Orda okumuştum ben emziremedim bol sütleriniz olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
oykuannesi Zuhalkorkmaz2205 canm üzüm hosafı ☺️ Kardesim birebir denedi bende içecem insallah. Kuru üzümü kaynat hosaf yap ic suyunu hergn sütün kalitesini ve sütü artırıyor. Bol su bide👍🏻
Zuhalkorkmaz2205 deletedmom351 çok sağol canım benim. Suyu içiyorum bide süt içiyorum. Hamileliğimde bir bardak bile içmişliğim yoktu halbuki 🙊
Zuhalkorkmaz2205 Emineymen teşekkürler.🌸 Happy kidsi indirdim ama hala üyü olmaya fırsat bulamadım ☺️
Zuhalkorkmaz2205 oykuannesi annemde aynısını dedi hem üzüm hem kaysı dedi hatta geldiğinde yaptırıyım ona o zaman :)
meleklerim2 Zuhalkorkmaz2205 yeşil soğan ve bol bol su tüket canım ikiside süte bire bir ben faydasını gördüm
Babies16 Zuhalkorkmaz2205 her sabah yiyebiliyorsan 2 yumudta ve 7 tane hurma ye. Kuzenime dru onermisti etki ediyordu.bide bol sivi ara ogunlerde ceviz badem.bol yesillikli salatalar
deletedmom351 Zuhalkorkmaz2205 Ama dikkat et bunların bazıları da gaz yapıcı şeyler biz yeni yeni rahatladık gaz sancısından
Harunnisa Zuhalkorkmaz2205 canim ya oglumda özel birsey yiyip icmedim ama 2 sene emzirdim ilk kizimda neler tukettim faydasi olmadi bol su ic hosaf kaynat ic hosaf cokfaydasi varmis
Zuhalkorkmaz2205 Harunnisa evet baya herkes hoşaf diyo. Zaten hastanedeyken hoşaf getirmişler içmem için
Harunnisa Zuhalkorkmaz2205 evet en iyisi o ben yazdan dolaba meyvelerden koydum dpgurduktan sonra hosaf yapicam diye hem.dogal hem süt arttiriyor
Harunnisa Zuhalkorkmaz2205 evet mercimek ga yapar ama galiba birsey vardi onu yapinca gaz olmuyormus ama ne oldugunu hatirlamiyorjm birde sogan cok guzel süt yapiyor diyorlar ama gazda yapıyor
deletedmom351 Zuhalkorkmaz2205 Lahana soğan mercimek baklagil olarak bazı şeyler brokolii karnabahar asitli şeyler acılı ve çok baharatlı şeyler tüketme bunlar gaz yapar