Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz baban hiç alttan da bakılmadı açıklık var mı yok mu bilmiyorum Yani 🤷🏻♀️
Minigim38 denizzaysann uygulamaya göre 5 kasim 72 gün var ama bugün kontrolde ekimin 15 inden sonra her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 51 gün var nerdeyse
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz anladım canım benim sezeryana karar verildi diye mi bakılmadı acaba dedim hatta kendi kendime 🤷🏻♀️☺️
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz bende bilemedim valla 🤷🏻♀️ YApmadıkları iyi benim için ama en azından açıklık var mı bilirdim yapılsaydı da 🤷🏻♀️
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync normal doğum yapacak arkadaşlardada bakmadıkları oldu bana ikidir bakıyo anlamadım 🤷🏻♀️
limonluturta Nehir-Poyraz ayy sagliklica kavusursunuz inşallah ☺ uygun olduğunuz bi zamanda bilgilendirirseniz sevinirim nasıl oldu doğum ortam nasıl memnun kaldınız mı merak ediyorum da ben de ☺
Nehir-Poyraz limonluturta amiin inşallah 🤲🏻 tabi tabiii mutlaka 🥰 doğum yapınca yazarım post açıp kendime gelir gelmez genel anesteziyle herkesin ayrj tecrübsi var bakalım benim nasıl olcaaak 🥰🥰