Gzrsyd Minikmucizelere Ben gittim kesesini göremedik rahimde kalınlaşma başlamış yumurtlama olmus bebek daha çok küçük kesesini göremedm dedi
Nujinkanat Gzrsyd ben gördüm ama kaç haftalık demediama benimki de o zaman 5 olması lazım betaniz kaçtı
Saliss1 Gzrsyd benimde son adet tarihi 17 salı günü kan verdim beta hcg 728 çıktı pazartesi randevum var daha hiç gitmedim doktora
Gunay_18 Gzrsyd merhaba 5+1 olduk bugün kit yaptım pozitif daha kan vermedim cuma günü vericem son adet tarhim 19 temmuz ben 16 sında yaptım pozitif çıktı üç gün önce ve hemen belirdi hi. beklemeden
Saliss1 Nujinkanat ben mayıs ayında 160 da değerimi öğrendim ertesi hafta çağırdı doktor fakat kanamam olmuştu 1295te gelişimi durmuş ve kendi düştü şimdi tekrar hamileyim o yüzden çok tedirginim
Nujinkanat Saliss1 niye gelişimi durdu ki kendinize dikkat mi etmediniz veya vitamin mi içmediniz dikkat edin kendinize 😢😢 ilaç milac içmeyin ağır taşımayın özellikle 3 aylarda bebiş tutunsun.🙏🙏
Saliss1 Nujinkanat hayır aslında ilk oldugundan aşırı dikkatliydim eşimde herşeyde yardımcı oluyordu yediğim içtiğimede ama doktorda hiçbir neden söylemedi zaten doktoru begenmemiştim başka doktora başlıcm şimdi o yüzden çok tedirginim ister istemez