Saglikguzellik Selamlar, bugün öylesine gittiğimiz bir doktor randevusunda ikizlerimizin olacağını öğrendik. Şu an ultrason fotoğrafında aynı kese içinde iki bebek görünüyor. Bebeğin tek ya da çift yumurta ikizi olduğunu ne zaman öğrendiniz? Ben 6. Haftadayım
Deleted4445656 Saglikguzellik aynı kese içinde iki bebek varsa tek yumurtadır ilk ultrasonda iki ayrı kese hemen belli oluyor zaten çift yumurta oldugu
esskiss Saglikguzellik aynı kese ise tek yumurtadır. Benimkiler iki farklı kesede😊 benimde 6+3. Yakınız🌺
Bebekdelisi Saglikguzellik kese görmeye gittik 2 tane kese vardı cıft yumurta ıkızı dedı drum 16+2 🤲🏻
Hellili Saglikguzellik tek kese içindeyse tek yumurtadır bundan sonrası zar var mı yok mu ya bakılır zar olmadığında biraz sk artıyor tabi sağlıkla alın kucağınıza inşallah
010420 Bende 9.Haftamda tek yumurta ikizleri olduğunu öğrenmiştim. O zamana kadar hep tek bebekti. Sonra 13 haftalıkken kalp atışları durdu ilaçla düşük yaptım inşallah siz sağ Salim kucağınıza alırsınız
Saglikguzellik 010420 inşallah siz de en kısa en hayırlı en güzel zamanda bebeğinize ya da bebeklerinize kavuşursunuz. Çok teşekkür ederim
pisilusbyesma Haftada kalp atışlarını duymaya gittiğimizde öğrendik tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu 🌺🧿 şu an 19+5 deyim çok şükür sorunsuz geldik bugünlere, umarım bundan sonraki haftalarım da böyle rahat geçer 🤲🏻
Sehrbnon122 Saglikguzellik ben 5+0 da gittim iki ayrı kese var yani çift yumurta ikizleri dedi doktorum bi kızım bi oğlum olucak insallah canım suan 25+3 olduk senin de hayırlı olsun saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize Rabbim