minigiminannesi03 Deletedmom_7 aynen ben bile bazen şaşırıyorum sürekli uyumak istediğimi bildiği için sen çok yorgunsun diyor sanki ise gidip gelmiş gibisin dedim normal bu 9 ay daha devam edecek
Deletedmom_7 Nonnikim çok da kalmasın ya doktorum da 41 e kadar bekliyoruz dedi ya ben ne yapayım 41e kadar 37 de bu kadar zorlanıyorum valla 38 bitti mi squat, merdiven, sıcak su, hurma…. Allah ne verdiyse deneyecem
Deletedmom_7 Seyma_nur1 heh bi de bunu diyenler var demi bunu da diyom sonra düşünüyorum doğunca ne olacak valla kafamda ikisi de dönüyo😂
Mavidunyamm Deletedmom_7 ben bu gece uyuyamadim vala kasıklarıma çok vurdu sırtım bir yandan agridi bebek bir yandan zıpladı içimde sabahaa karşı uyuyabildim
Obirgebe Deletedmom_7 bende 37 yim 10 gün sonra dogumum olacak ve bi hafta sonra okullar açılacak 😬 diyeceklerim bu kadar teşekkürler ( huni hediyelerinz kabul edilir)
3prens71 Deletedmom_7 7 ve 6 yasında ıkı oglum vr bnde bugun 37. Hftya gırdım 3. Prensımızı beklıyoruz😀12 eylul bnımde sezeryan günüm ama sankı dha erken gelecek gbı hıssedıyorum😀delıksız uykuya cok alısmısım bnde galıba bıraz orda zorlanırım
Umran__37 Deletedmom_7 su an hastaneden yaziyorum bugun hayatim degisicek sabah 5.20 de suyun geldi 🤣🤣🤣
afrAybars Deletedmom_7 bende aynı şeyleri çok düşünüyorum 😍 2.kez anne oluyorum ve son 11 gün Allah’ın izniyle 🤲
2koftemom Deletedmom_7 istanbuldayım burda yağmur var ama nem cok diye halen sıcak hiçte serinlemedi. Ve diş göz başağrısı aynı anda yaşıyarak uyandım yaa bitsin artık bu hamilelik ben hiçsevmedim ya cok berbat bisey sadece çocugun hareket etmesi güzel his veriyor geriye kalan hiç birşeyi çekilmiyor valla😭