Biranneadayi89 Kızlar hamileligin son ayinda bu sicaklarda asiri ödem olup el ayak vucut her yeri kaşınan var mı. Bu kasintilar ödem kaynakli mi yasayan var mı ?
Lavinyam Biranneadayi89 geçmiş olsun canım benim yedinci ayımda başladı kaşıntı özelikle akşamları çok kaşınıyordum ve ödemde topladı ayaklarım ve parmaklarım doktor hamile oldugum için hiçbirşey yapamıyordu normaldir dedi bu dogumdan sonra bir ay kadar da devam ediyor bilgin olsun karaciğerle alakalı ama doktor normalde dedi
berceste5155 Biranneadayi89 benim de kaşıntılarım bitmiyor ama alerji gibi değil ya terden kaşınıyorum ya da ödem olunca kaşınıyorum duş alınca veya ödemim geçince bitiyor kaşıntı
Tugce3441 Biranneadayi89 günde 5 kes duş alıyorum terlıyorum kaşınıyorum kendımı hep pis hıssedıyorum dogursamda kurtulsam
Brcu-4458 canm ben odem vardı kasıntı aynı zamanda tansyonumu takıp etmeye basladm oda yuksek cıkıyordu gebelık zehırlenmesı premlaksı yasamsm hemen acıl sezeryana alındım ıhmal etme kasıntı ve odem le baslyor ben mahvolmstm
Biranneadayi89 Brcu-4458 bende tansiyon nabiz takip ediyorum canim odem ve kasinti mahvetii bazen nabzim ve tansiyonm cok yukseliyor dinlenince iniyor
Brcu-4458 Biranneadayi89 ıste bende oyleydm dınlennce ınıyor dye onemsemedm cok gec kalıyordum neredeyse anıden sezeryana alndım canm ıdrarda proteın fazlalıgı vardı bence bı ıdrar tahlılı verdır proteınıne baksnlar ıhmal etme ben cok skntı cektm ondan