Kaleboynutuba Kızlar akılma geldi merak ettim bazı kadınlar 2 3 sezeryan olduktan sonra hamile kalırsa eski sezeryan olduğu yer çok inceliyomuş acba o eski dikiş yeri yırtılan oldumu merak ettim yada nolur öyle bi durumda
rkyycbnn Kaleboynutuba ben 3 tane sezeryan oldum simdi de 36+5 haftalık hamileyim su ana kadar Bi sıkıntı olmadı tabi karnım da aşırı büyük deigl sadece 6 kilo aldım
Ask_hosmus Kaleboynutuba şuan sezeryan sayısı 4e çıkarıldı, hiç denk gelmedim yırtılan olduğunu, zaten aynı yerden kesmiyorlar diye biliyorum
Dark Kaleboynutuba arka arkaya olunca risk oluyor. Benim arkadaşım 40 çıkar çıkmaz hamile kaldı 3.ye. yırtılma falan olmadı tabi ama incelmisti kesi yeri. 2 yıl ara verin o yüzden deniliyor hemde vucud depoları boşalıyor zaten
2bebe1gebe Kaleboynutuba ilk sezaryandan 6 ay son gebe kaldım yani 15 ay arayla oldum 2 sezaryanı 2.sezaryandan da 8 ay sonra gebe kaldım 17 ay arayla yaptım yani resmen 3 sene içijde peşpeşe sezaryan oldum 3. Gebelikte dikişlerim çok acıdı ama doktorum yırtılma açılma söz konusu olamaz çok zor bı ihtimal dedi şuan begeğim 15 günlük sezaryandan çıkarken doktor bidaha hamile kalma dokuların çok zarar görmüş çok zor diktim dedi
umyahsen Ask_hosmus aaaa aynı yerden kesmiyorlar mı. Bende aynı yerden keserler bu sefer dikkat edip dikiş yerlerim belirsiz olur diye düşünüyordum
Kaleboynutuba 2bebe1gebe hmm inşallah sezeryan olmam ya çok korkuyorum sezeryan dan ama öncelik bebeğimin sağlığı olduğu için zor durumda kalmadıkça tercih etmek istemiyorum dua edin😢