Minikcennetim Kızlar araba almaya çalışıyoruz eşim kredi araştırıyor taşıt kredisi için araç 6 yılı geçmemesi gerekiyormuş ama alınacak o aracında sadece %70ine kredi veriyorlarmış kalanını sen tamamlıyormuşsun doğru mu acaba bizim hiç peşimatımız yok çünkü😞
Htc123yy Minikcennetim peşinat yoksa ihtiyaç kredisi olarak çekebilirsiniz taşıt ve konutta peşinat gerekiyor
_edakrsu22 Valla kredi çekmek şimdi çok zor olmuş taşıtta olsa evde olsa ticari kredide olsa insanları çok uğraştırıyor kar Allah yardımcımız olsun
Minikcennetim _edakrsu22 amin canım gerçekten çok zor hamileyim ağırlaşmadan almak istiyoruz ama yok hem arabalar uçtu hem krediler alamayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar sanki ya
_edakrsu22 Minikcennetim valla öyle bizde evimizi satmak için uğraşıyoruz çoğu kişi krediden yana sıkıntı yaşadığı için olmuyor
Minikcennetim _edakrsu22 valla bizde ilçede görev yapıyoruz hastane falan merkezde 1 saat sürüyor artık otobüsle zorlanmaya başladım kış gelmeden daha da ağırlaşmadan çok almak istiyorum 😞
Minikcennetim Htc123yy ihtiyaç kredisinde faiz çok yüksek sanırım canım birde ödemesi çok fazla ayda 10-20 öilyar ödeme istiyor vadesini göre😞