Babylovebaby Kızlar nasipse 19.haftamda muayeneye gideceğim çok merak ediyorum ilk hamileliğim acaba yüzü filan belli olur mu sizin yavrucakların haftaya ait var mi fotoğrafları😍❣️
Merve201119 Babylovebaby ben 19 haftada gittiğimde net yüzünü görmüştüm pozisyonu ile alakalı birazda gerçi tam kafa yapısı oturmamış olsada belliydi dudakları filan
Nazendehanim Babylovebaby 19. Haftada el sallamisti yavrum 😂 çok çabuk büyüyorlar parmaklarını göreceksin mesela eller ayaklar çok belirgin oluyor tekmeledigini hareket ettiğini de görmüştüm o gün eve gelince de ilk tekmesini hissetmiştim 😍
Babylovebaby Annesininportakali53 ayy maşallah caniimm Annesininportakali53 ayyy maşallah yaaa😍Zaman gecmiyor gibi geliyor dimi caniim görüş gününü iple çekiyor insan🙈
Annesininportakali53 Babylovebaby aynen valla aslında zaman hızlı geçiyor ne ara 26 haftalik oldum anlamadım gözyaşım pıt 30 dan sonra geçmiyor diyorlar bakalım bir sonraki randevum 30 a denk geliyor zaten 1 ay sonra 🥰 sağlıkla kucağıma alacağım günü iple çekiyorum
Babylovebaby Annesininportakali53 İnsallah canım Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla sihhatla kucağına almayı nasip etsin🤗❤️
Babylovebaby Edau9 maşallah canımm yavrusa baya belliymiş 🤗😍Renkli ultrason bu sanırım dimi ne zamandan itibaren renkli bakmaya başladı canm❣️
Edau9 Babylovebaby benim doktorum hep renkli bakıyor canım cihazı uygun ondan sanırım hem siyah beyaz hem renkli gösteriyor her gittiğimde ♥️
Babylovebaby Nazendehanim yaaa ne güzel 😍😍Bende büyük bir heyecanla bekliyorum ❤️Sağlıkla sıhhatlı olsunlar inşallah❤️
Nazendehanim Edau9 ay ne güzel maşallah ,benimki bugün el ve ayaklarıyla yüzünü kapattı sonra da arkasını döndü 😂