Usnac1995 Kızlar eşimde sex konusunda endişeler oluştu son aylarda yapamayız diyor. Bende çok istekli değilim. 1 aydır falan olmuyor cinsellik. Sanki orası iyice kapandı gibi hissediyorum. Normal doğumda sıkıntı yaratır mı acaba
Nu_r Usnac1995 Usnac1995 Eger bi riskiniz yoksa doktorunuz bu konuda sizi uyarmadiysa orasiniz acilmasi ve genislemesi icin girmeyi öneriyor lar isteksiz olabilirsiniz korkuda olabilir ama en azindan o özel alanın daralmaması için iliskiye girmelisiniz tabi eşiniz sizi fazla zorlamadan ..
benkosarim Usnac1995 ya hamilelik fantezisi olan erkekler de var öyle demeyin belki hevesi kaçmıyor da korkuyordur eşinizle konuşun uzak durmasin canım istiyor diye siz yanasin
Elisarli Usnac1995 risk yoksa ve normal istiyorsanız ilişkiye girin bizde 1 aydır girmiyoruz gerçi tüm hamilelik boyuncada 4-5 kez ilişki yaşadık çok zor oluyor diye karnım kocaman oldu yatmak kalkmak sıkıntı oluyor ve vajinam girerken çok zorlanıyor açılmıyor hemen nedense bebeğe birşey olursa diye kendimi çok rahat bırakamıyorum sanırım o yüzden
NM_mom Riskli gebelikler de doğuma kadar doktor önermiyor mesela ama normal doğum da sıkıntı olur mu yine bilmem
Usnac1995 Nu_r risk yok doktora sorayım bu hafta. 35. Haftaya giriyorum bu haftadan sonra umarım etkisi olur
ayse3452 benkosarim aynen ben 35. haftadayım ve esım cok korkuyor bısey olucak felan sonra tuh vah demeyelım dıyor ama ıste napıcan anlatamıyorsun
benkosarim ayse3452 burada blog yazıları var hiç bir risk yoksa cinselliğin anneye faydaları ile ilgili onları okutunn canım istiyor uzaklaşmayalim benim için yapmamanız lazım diyin kararı değişecek tir
drmeri risk yoksa özellikle öneriyor ben de 35 olacağım doktorum özellikle söyledi ilişkiye girmemizi