ilknur_7474 Bugün ikili test sonucumu aldım doktorum düşük riskli çıkmışsın ama hcg değeri biraz yüksek çıkmış ama test sonucun normal dedi kafamı karıştırdı bu şeklide olan var mı acaba aranızda iki kaybım var ve endişelendim birazcık
Omay0707 ilknur_7474 3.58 benimde perinatolojiye gönderdiler bagırsak parlaklıgı görüldü 17.haftada 2 hafta sonra tekrar gittigimde geçmişti bebek iyidi O hormonel bişeymiş bizle alakalı bi duruö bebekle degil canım 🤗 bide 2.50 sınır sizin biraz üstü cıkmış önemli bi değer degil
Pamugum02 ilknur_7474 benm sonucumda bgn cimti ama hcg sonucunda uzunbi rakam yaziyor siz 2.60 demissinz anlamadim
ilknur_7474 Omay0707 özelde Bi doktora gittim bebeğin bağırsağında leke gibi parlaklık var dediler bana da inşallah Bi sıkıntı olmaz geçer benim de siz gibi
Omay0707 ilknur_7474 kafanıza hiç takmayın bu durumu herkeze söylüyorlar hatta aminyosentez bile önermişlerdr size de. Allaha sınıp bekleyin varmı yokmu diye test vs isterlerse yaptırmayın hiçbişi kesin çözüm degil herşey allahtan 🤗🤲🤲