Asli-beren Evet kızlar bulamıyorum. İsimlerin anlamlarına çok inanan biriyim yani mesela emre ler eymenler emir ler şımarık oluyor gibi şeyler e inanıyorum bu yüzden isim bulamıyorum. Güzel ve şımarık olmayan erkek bebek ismi arıyorum 🙈😂
Evhamlianne92 Asli-beren biz Atlas koyacagiz, bende isimlerin anlamlarina cok inanirim. Naif bir karakter olarak analiz ediliyor. Yardimsever vs dusunebilirsin.
Dilekky Asli-beren biz de Göktürk koyacağız eşim çok istiyor, ben de yanına kısa bir isim daha koymak istiyorum ama henüz karar veremedim👶🏻
Muhammedinannesi2424 Büyük oğlumun adi Halil Efe Ortanca oğlanın Miraç Oğlan Muhammed Kadir Bi hadis okumuştum. Efendimiz 3 tane oglu olup birine adımı vermeyen cahillik etmiş olur. Bu hadisin sahihligini öğrenince 3.ye karar verdik. Muhammed olacak. Kadir benim babamin ismi
beyzagl44 Asli-beren Atlas koyacağız. ☺️ çevremde bu isimde kimse yok bakalım nasıl olacak karakter olarak ☺️
Asli-beren Mavisperi emir ler çok şımarık oluyor yaaaa 3 emir tanıyorum 3 u de birbirinden yaramaz. Asla listeme koymuyorum 😂
Sedefege Asli-beren bende koymadan önce öyle duyuyordum ama ismi çok sevdiğim için koydum hiçte yaramaz olmadı 😊 ege den önce asil demiştim o da çok güzel bence