Gltanesi Zümra ismine yakışacak güzel isimlere ihtiyacım var geçen de açmıştım pek cevap veren olmamıştı nolur her gören bir tane bile yazsa benim.icin çok iyi olur su hamile baciniza bı yardım edin😊😊😊😊😊
Ozge Gltanesi zümra ismine 2.isim mi yoksa ablasının mı adı Zümra? Ona göre annelerimiz yorum yapabilir 🌸
Eminkybtlll Gltanesi zümra eflin, zümra ada, zümra laren, zümra Zehra, zümra maysa, zümra mira, zümra lina, zümra Hafsa, daha çok varda suan aklıma bunlar geldi 😁 umarım yardımcı olmuşumdur 🥰
Gltanesi Pelinakcn bende bu tarz değişik isimleri çok seviyorum ama eşim çok tuhaf isimler buluyorsun diyo bende klasik isim koymak istemiyorum
Pelinakcn Gltanesi aaa Meva tuhaf mıymış ☺️ Benim bir öğrencim vardı Meva adında çok akıllk ve çok tatlı bir çocuktu o yüzden ben çok severim 😊
Gltanesi Ozge etrafımda çok elif var bende çok seviyorum anlamlı bir isim ama kuzenlerim den elif çok var😔😔😔
Gltanesi Pelinakcn benim eşime göre tuhaf o daha çok Ayşe Fatma Büşra Kübra gibi klasik isimlerden yana ya bu tarz isimler deyince tuhafıma gidiyor😂