Deletedmom_33 nagihanbirol26 18 tane toplandı 17 tanesi döllenmeyr alındı. Kan testleri ve rahim duvarı kalınlığı iyiydi
nagihanbirol26 pkos_dunyam aradılar dün 10 tanesi bölündü falan dediler bugünde gene aynı 10 tanesi bölündü iyi gidiyor diye yarın aramıyorlarmış bakalım senin durumlar nasıl canım
pkos_dunyam nagihanbirol26 oy maşallah aynıyız bende de 10 la devam ediyoruz 🤲🏻 Carsamba günü taze transfer olabilirmişim
nagihanbirol26 pkos_dunyam aynı gün toplandı bide hadi inşallah benden önce transfer olucaksın inşallah hayırlısıyla atlatırsın hayırlı haberler verirsin ❤️😊
pkos_dunyam nagihanbirol26 oldum cok şükür 4 emriyom olmuş kalanları dondurduk 3 tanesini. Sen haber alabildin mi kaç tane gitmiş 5. Güne 🥹🤲🏻
nagihanbirol26 pkos_dunyam hadi gözün Aydın inşallah güzel haberi de alırsıniz 🥰 evet dün 6 tanesini dondurduklarını söylediler kalan 4 tanesini bugun aricaklardı gelişirse donucaktı ama gelişmemiş o yüzden 6 tane kaldı
pkos_dunyam nagihanbirol26 6sı da 5. Gün emriyoysa cok güzel haber cok sevindim insallah sonuçları da güzel olur 🥹🤲🏻
pkos_dunyam nagihanbirol26 ağrım falan olmadı gayet iyiyim normal hayatına dön dedi doktor yatmıyorum sadece ağır iş yapmıyorum bakalım hayırlısı
pkos_dunyam nagihanbirol26 yok bana aksine yatmayın dediler sedyeden kalktığım gibi eve geldik baya da yol vardı yürüdük vs hayırlısı görcez bakalım sonucu 🥹🤲🏻