Byz25 28 haftalık hamileyim deli gibi temizlik yapasım var elimden geldiğince yapıyorum ama havalarda çok sıcak ister istemez zorluyo sizde durumlar nasıl???
kahvesever__ Byz25 bende hamileyken çok temizlik yapardım hele geceleri bir ilham gelirdi 😂gece 4 kadar temizlik yaptımı bilirim.
Ask_hosmus Byz25 yapasım geliyor, yapıyorum hatta, arkamı Bi dönüyorum ne olmuş dersin, benim bebeler tekrar aynı yapmış pes ettim😂😂
Selosshh Byz25 bende öyleyim hamile kalmadan önce okadar takmazdım temizliğe ama artık hamile kalınca herşey gözüme batmaya başladı sürekli hergün temizlik yapıyorum😂 ama mutluyum bu durumdan
Tasbebek Byz25 ay aynı haftadayız ben bi de denize yakın en üst katta oturuyorum hem nemli ev hem çok sıcak ama temizlik yapmazsam ev üstüme üstüme geliyor yapınca da pişman oluyorum 😂
JaleTogrul Byz25 33. haftamdayim vallaha kendimi durduramiyom🥲 genelde de temizlik yapmayi severdim hamile kalincaysa hersey bi ayri batmaya basladi gozume yahu .. ayak bastigim yerleri silicem nerdeyse, kocam evden aticak beni😂 normalde de yapmamam gerek yani doktor fazla ayakta kalmami yasakladi ama nafile🥲
Byz25 JaleTogrul Aynen ya herşey gözüne batıyo insanın koltuğun üzerinde ki yastık yamuk dursa çıldırıyorum nerdeyse. Çocuk olunca naparim bilmiyorum 😂😂
annebebek6748 Byz25 Bana son gunlerde bi enerji geldi dogurcam mi napcam bilmiyorum. Temizligi yapip terleyip dusa girip cikip tekrar yapiyorum 🤣
esmaozdemir76 Byz25 bende istemde size gitmiş galiba aksi gibi bende de gitti o temizlik perileri hiç bişey yapasim yok
Gny18 Byz25 bacım ev adresimi yazıyorum bana da beklerim 🤣 temizlik yapmayı çook severim ama karnım o kadar büyük ki totomu kaldıracak halim yok.
DefneErva Byz25 Bende iki saattir başlamak için kendimi motive etmeye çalışıyorum ama daha önümdeki çay bardağını alıp mutfağa götüremedim 🙄
NDK Byz25 Ben 38+6yim. Bende de aynı şey var. Sürekli evi toplama, çamaşır yıkama, temizlik yapma isteği var. Bazı gebe kadınlar nasıl halsizlik gösteriyorsa bazılarında tam tersi enerji patlaması yasanirmis. Biz onlardaniz galiba 😄