Mavi11 Qnl kahvesever__ tecrubesizanneadayi12 Pembebulutt Nurr_22_22 haklisinesracim mommytobe_ Bebisscann Minigim38 Bayancorek onelastgoodbyy Der_0 Hacer90 Ygtzynp mylittlebabym girl_boy_annesi angela4 yatak almam gerek montessori ve kimse yazmıyor . Google da oldugunu bende biliyorum fakat tecrübe sahibi biri varken ordan almam riskli . Bilmeyenler bilmiyorum üstte kalsın yazabilir en azından post görünmesi adına .
haklisinesracim Mavi11 Hmm üç tane ünlem işareti. Peki ben soru işaretini daha cokk seviyorum ama daha şekilli gibi geliyor mesela bazıları da parantez sever.
mommytobe_ Mavi11 ahahsshh gecenlerde ben de bu konuya degindim de bir iki herkes ozgurculer cikiyo biri diyo doktormuyuz saglik sorunu sormayin tamam da psikolog musunuz aile terapisti misiniz ki kaynana elti gorumceli postlara yagdiriyosunuz anlamak zor😬😬 amaaaan neyse
onelastgoodbyy Isyan postu açanların şizofren olduğunu düşünüyorum artık, sordukları soruya cevap gelmeyince karşıdakinin bilmeme ihtimalini hiç düşünmüyorlar, direkt kafalarında kuruyorlar 🙃
Pembebulutt Der_0 Montessori yatak ile ilgili soru sormuş 1 kişi cevap verince kadın isyan bayrağını çekmiş 😂
Hacer90 Ya burdaki insanları tanımayıp sorumluluk yüklemeleri yok muuuuggg 🤣sizene ya sizene maaşlı eleman mıyız istediğimize cevap verip istemediğimize vermeyiz. Tanimadiğiniz insanlardan sürekl bi şey beklerseniz bu hayat sizi çok üzer 😂
Ygtzynp Soruyu göremedim fakat”yanlış uslup doğru sözün celladıdır “diye bir söz var.İletişim kurma biçimimiz bütün yaşantımızı etkiler.Lütfen bir değerlendirim derim.Ne derler düzgün bir adam BİR ADAMDIR.Düzgün bir kadın BİR NESLİ BİR AİLRYİ YETİŞTİRECEK SAYISIZ ADAMDIR..Anne ve anne adaylarına bu konuda cok iş düşüyor.Sevgilerimle
Pembebulutt yeknu Montessori yatak alacakmış güvendiğiniz bir site var mı diye sormuş tek bir kişi yazmış kadın ondan açmış anladığım kadarıyla 😣
yeknu Pembebulutt tamam da hesap sorar gibi yazmaya ne gerek var. istersem domates yedim çocuğum kırmızı olur mu diyene yazarım 🤣 kime ne yani. Bu kaynana postları niye göze batıyorsa artık. Millet psikoloğa gidemiyor buraya içini döküyor takmışlar kaynana postlarına