btldnz12 12 hastalık gebeyim beta HCG haricinde kan vermedim hiç. Özele gidiyorum. Folik asiti yeni biraktim vitamin hapı verdi doktorum. Devlet Hastanesi’ne sıra bulamadigim için daha kan veremedim. Siz kan ve demir ilaclarina ne zaman başladınız ben geç mi kaldım.
baby3_ btldnz12 12. Haftada iki gebeliğimde de ferro sanol ve oceon mommy kullanıyorum. Ama çok ilginç tsh olsun toksoplazma olsun Nası kan testlerinize bakılmadı daha
Rmsc btldnz12 bende 12 haftalık gebeyim özele gidiyorsunuz ve beta hcg haricinde nasıl kan vermezsiniz kalp atışı duyulduğunda doktorum bütün testleri yaptırmami istedi yaptırdım sağlık ocağında. Doktorunuzu acil olarak değiştirin bu sekilde sizin akibiyetiniz ile ilgilenmeyen biriyle devam etmeyin. Kan ve demir ilacı ben kullanmıyorum
baby3_ btldnz12 yapmıyor diye biliyorum . Doktorunuzun yapması gerekiyor çoktan bende 12 haftalığım mesela tsh düşük çıktı ilaça başladım. Bebek gelişmeye başladığı için iç organlar ilaca başlamak şart dedi doktor ve 3 ağustosta başladım 3 aylülde tekrar görüşelim dedi dahiliye
mylittlebabym Gebeliğin ilk öğrenildiğinde bir çok test yapılmasi lazım, bakteri,enfeksiyon, bulaşıcı hastalık, tam kan sayımı, toxoplazma, şeker, idrar tahlili vs. Bunların hiçbirini istemedi mi özeldeki doktorunuz?
BurcuNalbant16 mylittlebabym evet mutlaka ilk vizitte yapılıyor yapılması gerek. Hatta ayda bir sağlık ocağına kan vermek daha iyi baktırmak değerlere
elfida91 baby3_ geçmiş olsun , tiroid değeriniz yüksek mi geldi ..bende yüksek geldi ama bazen gebeliğe bağlı ilk 3 ay yüksek gelebiliyor yinede tiroid ilacı başladı mı doktorunuz ? Ben 2 eylülde gideceğim daha önce tiroid problemim yoktu bakalım
Irem34_52 Ben 10 haftalığım folik asot kullanıyorum 12 hftalık olunca damlaya baslicm d.vitamini damlasi bide balik kapsulu verdi kullanan varmi acaba bulantm var ztn onun yerine balik yerim daha iyi diyorum o kapsul ogrenc koku birakiyomus agızda
annesivekuzusu Irem34_52 ben kullanıyorum vitamin hafiften kokusu var ama ağızda kötü bi tat bırakmıyor ben çok bekletmeden hemen hızlıca içiyorum şahsen 🙈
BurcuNalbant16 12+5 benimde . İkili test için kan sonucu bekliyorum . Aspirin, kan ve Demir ilacına geçicez . Bulantılar biraz olsun azaldı şükür.
baby3_ elfida91 benim de öyle bi problemim yoktu bende 3 eylülde gideceğim inşallah . Ama benimki düşük çıkmış 0,25 başladı doktor