seymabbostan Bebek alışverişleri için ünlü markaların çok pahalı ürünleri değil de , bir kaç kez giyeceği kıyafetleri uygun fiyatlı ve kalitesi de kötü olmayan ürünler almayı planlıyorum , aldığınız siteleri paylaşır mısınız güzel anneler 🥰
Simy seymabbostan Bn en ucuz bebe marketin de aldım minicitiyden aldım ikiside gayet iy ürünler geldi hemde uygunda fiyatları tavsiye ederim
Sekerbebekkk seymabbostan daha giydirmek nasip olmadı ama pierre cardin aldım çoğu şeyi çoğu markayla aynı fiyatları kumaşları çok güzel yumuşacık
EmineDefneGokce seymabbostan civil asla önermem. Genelde lcw DeFacto alıyorum ☺️ İndirim takip ediyorum. Önceden Zara’nın indirimli ürünleri çok güzeldi 30-40 a tişört 70 e pantolonlar 50 ye taytlar alıyordum kızıma . Yine kızım olacak olanları giydiricem ama artık Zara’dan kıyafet almak Fuzuli geliyor aşırı gereksiz phalk
Gny18 seymabbostan bende lolonstan aldım hem uygun fiyatlı hemde kaliteli geldi. 5 li takım puset örtüsü korse aldım 2 güne elime ulaştı. Kapıda ödeme seçeneği de var.