Karelinannesi Bu sabah banka hesabıma SGK dan geçici iş görememezlik adı altında para yattı 6 bin civarı. Kızlar bu doğum parası mı oluyor ? Çünkü doğum parasını 15 bin civarı diye biliyordum 6 bin ne parası yattı anlamadım ?
Sehrbnon122 Karelinannesi canım bende sgk ve 32 haftadan sonra rapor alıcam o zaman dogum parası olarak para verildiğini biliyorum acaba 2 defa verildiği için mi 6000 verildi
Karelinannesi Nilssu özel şirkette satış elemanıydım doğum iznine çıktım 32. Haftada ama çok az yatmamış mı yani 6 bin daha yatacak 12 bin edecek burda 17-18 bin alanı çok gördüm
Karelinannesi aylin-yurtseven123 ama az değil mi yani 12 bin yatıyor toplamda ben 15 bin 16 bin civarı biliyordum en az
Cubukmakarna 2 parçada yatıyor. Asgari alıyorsanız ondan azdır. Benim 2 sene önce 8500 2. De 9500 yatmıştı. Maaşa göre değişiyor ücretler ama 2 parçadır seninki de o kadar az olmaz
Karelinannesi Cubukmakarna asgari ücret almıyordum canım. İki kere yatsa bile 12 bin oluyor ben en az 15 bin bekliyordum
liya34 Karelinannesi ücret konusunda bilgim yok ama ben size bir şey sormak istiyorum doğum parası için herhangi bir başvuru yapıyor musunuz yoksa iş yeri doğum iznine çıkarınca otomatik para yatıyor mu
Nilssu Karelinannesi bence iki kere yatıcak tatlım ama yinede emin olmak adına ilgili yerleri arayıp sorabilirsin daha iyi olur sanki
Karelinannesi Sehrbnon122 yani muhtemelen 2 defa verilir ama yine az buldum ben 12 bin ediyor ama burda herkes 15-16 bin yazıyordu
Tuaesug Karelinannesi kaç hafta raporlusun doğum öncesi mesela ben gıda sektöründe yönetici olarak çalışıyorum 34 de kadar çalışır raporu aldım doğuma kadar 8 hatalık iznimin 5 hatasını kullanıcam bana da öncesine az yatacak sonrası içinde 11 hata çıkıcam ikincide daha çok yatacak yani önce 5 sonra 11 şeklinde izin yapıcam
Nurcanatmaca Karelinannesi yani azmı bilemem devlet öyle uygun görmüş 😄 bende 12500 aldım. Asgari ücrete göre hesaplanıyor. Muhtemelen 16 bin yaxanlar sgk sı yüksek yatıyordur
Sonikiuc Rapor almak için 32.haftadan önce mi gitmek lazım.benim dr randevum 32+2 ’ye denk geliyor sıkıntı olur mu acaba bilginiz var mi
Karelinannesi Sonikiuc tam 32+0 da gitmeniz gerekiyor doktorla görüşün özel doktor ise. Devletse yeniden randevu almaya çalışın
HllOcak Karelinannesi nasıl başvuru yapılıyor çalıştığım kurumdan ücret almaya devam edeceğim bunu devlet ekstra mı veriyor
Karelinannesi HllOcak 32. Haftada doğum iznine ayrılıyorsun rapor alıyorsun o raporu muhasebeye veriyorsun