Ceydaturan 1prensannesi__ taze börülce Pirinç pilavı Havanın yağışlı olmasını fırsat bilip bir de tarhana çorbası yapacam Roka salatası❤️
tecrubesizanneadayi12 kahvesever__ kız beni gazladın gazladın yapamadım yaaaa Kalktım hamuru yoğurdu kıyma harcını felanda hazırladım toplasan 20 tane ya yaptım ya yapmadım akıl karı değil eşime diyeyimde hazır alsın😄
1prensannesi__ tecrubesizanneadayi12 Ben ilk evlendiğim zaman eşime kendim yapcam demiştim adam da heveslendi sonra olmadı gittim hazır aldm ben yaptım kocacığım nasıl olmuş diye önüne koydum çok beğendi hayla ben yaptım sanıyor ahaha😅😅Ama çok şükür deneye deneye öğrendim şuan
tecrubesizanneadayi12 1prensannesi__ yaptım aslında ama sabrım gelmedi 15-20 tane anca yapmışımdır 😄tansiyonum düştü bayılacaktım bozdum açtığım hamuru topladım herşeyi Dışarı çıkabilsem ben aldım derdimde hiç halim yok😬
tecrubesizanneadayi12 kahvesever__ canım yaptım aslında 15-20 taneye yakın ama sabrım gelmedi tansiyonum düştü bayılacaktım amaaaan mantısınada başlıycam şimdi dedim ve bıraktım😄😬😬