pkos_dunyam EsrSvm hadi insallah hayırlı sonuçlar alırsın kaç tane toplandı bende tazeyim senin de transfer olmanı bekliyorum diğer postta da yazdım ama görmedin sanırım☺️ Opudan sonra bana tek duphaston verdiler sana daha kaliteli progestan vermişler insalalh güzel sonuçlar alırız
EsrSvm pkos_dunyam Amin canım benim ❤️ yok kuzum görmedim mesajını.16 tane toplandı kuzum bugün den itibaren embryolog arayıp gün gün bilgi vercekmiş.Çok heyecanlıyım bende . Senin nasıl gidiyor bekleyiş 🥰
Yaren5259 A-y-s-e-g-u-l canim benim hayirlisi olsun insallah guzel dusunuyoruz guzel olucak allahin izni ile benim bugun 6. Gunum transfer oldum ve test cift cizgi nasil heyecanliyim anlatamam allah hepimize guzel haberler nasip etsin insallah🥰
pkos_dunyam EsrSvm hadiii insallah güzel haberlerle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bende vakit geçirmeye çalışıyorum 6. Gündeyim bakalım
mucizemm_ EsrSvm ayy okuması bile heyecan veriyor hadi bakalım inşallah güzel sonuçların,sonuçlarımız olur 🥰
EsrSvm mucizemm_ inşallah canım benim stres yapmamaya çalış bol bol dua oku.Ben her muayene sırasında beklerken dualar okudum.Kaliteli olacağına inandım hep inşallah da öyle olur ☺️
EsrSvm mucizemm_ Bugün transfer oldum kuzum 😍 20 Eylül de test yapıcam nasip olursa.6 tane de embryo dondurduk çok şükür 🤲🏻 Sen ne durumdasın kuzum ☺️
mucizemm_ EsrSvm ayy çok sevindim sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişin sana 🥰Ben hala regl olmayı bekliyorum 🙈 tek mi koydurdun canım çiftmi birde kaçıncı güm emnriyosu🙏
Armess_loya EsrSvm canım iğne arıyordun eczaneden yanlış hatırlamıyorsam, bulmuşsun, hatta transfer bile olmuşsun çok sevindim senin adına❤️ yaa inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ❤️🤲🏻
EsrSvm mucizemm_ Allah razı olsun canım benim Amin inşallah ❤️ İlk transfer diye tek embriyo transferi oldu canım doktor ikiz gebelik riskli gebelik ilki negatif olursa çift koyarız dedi kuzum bende hep hayırlısını diledim hep ısrarcı olmadım.5. gün embriyosu ☺️
mucizemm_ EsrSvm rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲Boool boool pozitif enerjiyle bitir haftanı inşallah gebelik haberinize alalım🥰
Asyabuse EsrSvm hayırlı uğurluu olsuuunn stres yok mutlu mutlu geçir günlerini 🌸 kuzum inşallah burda sevinç postlarında buluşucaz tekrar 😻😻😻😻😻
EsrSvm Armess_loya Canım benim güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim ❤️ İnşallah bende diğer arkadaşlarım gibi pozitif haberlerle gelirim 🤲🏻💕
EsrSvm mucizemm_ İnşallah canım benim ❤️ Çok teşekkür ederim ❤️ Senin de güzel haberlerini bekliyorum ☺️