Nus_12 Bı kasılma ve kaşığa bıçak saplamasi gibi bişey yasadm yaşayan oldumu yürüdüm geçti şükür şimdi daha iyiyim
yaren_blna Nus_12 oldu hala oluyor ara ara olur yinede tabiki her gebelik bir değil çok kötü olursan filan sen doktoruna sormayı ve doktora gitmeyi ihmal etmeyin
Semra41 Nus_12 ben 36+1 oldum o agrılar oluyor hatta bugun kontrolüm vardı hersey normal dedı sabaha kadar uyutmayacak derecede agrılarım oldu ama normal dedı doktorum
Tugce3441 Nus_12 33 den başladı 38+5 halen var doktorum olsun zaten ne güzel doğum kolay olur dedı bazen bır vuruyor aha düştü geliyor diye bagrıyorum 😅😅😅
Nus_12 Merve1504 az kalsın ambulansı cagriyodum bı bıçak saplandı kasigima sonra bebek toplandı kötü oldum yürüdüm geçti süpürge falan 🥵
Nus_12 yaren_blna şuan iyiyim şükür bı oldu devam etti yürüyünce geçti çok kötüydü yaa doğumda öylemi acaba bağırdım birden kasigim öyle olunca sonra bebk toplandi nefesim kesildi yürüyünce geçti elhamdülillah
Nus_12 Semra41 bı bıçak saplandı gibi kasigima birden bağırdım bebek toplandı korktum yurdum geçti çok şükür ambulans cagrcaktm