Baharkpln Nerden başlasam bilemedim aslında önce herkesi allah bi avazda kurtarsın inşallah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin uzun uzuun yazdım içimden böyle geldi baştan uyarayım 😊😊❤️benim hamileliğim biraz fazla sıkıntılı geçti ilk üç ay kalkamadım baş dönmesinden mide bulantılarından sonra da çoğunuzun aşina olduğu bartholin kisti aldı batsın o meret musallat oldu 😅 ama yine de çok şükür ben 37+1 günlük hamileydim ama oğlum benden hep iki hafta ilerdeydi iki gün önce kistim tekrarladı yine boşaltmak için gece sancılar eşliğinde doktora gittik ebeler sağolsunlar boşalttı altta da bi parmak açıklığım varmış ertesi gün benim doktorum beni görmek istediğini söyledi gece yemek yememiştim sabahta hemen doktora gittik zaten doktorum suyuma baktı kiste baktı doğumhaneye git bi nst çeksinler açıklığına baksınlar dedi gittik sancılar 80-90-100 çıkıyo ama ben hissetmiyorum o kadar fazla ama neyse serum bağladılar geçerse gidin dediler serum azaldı bi de ilaç aldım ebe tamam çıkabilirsiniz ben deyince tam çıkıyorduk ki doktorum geldi karnıma dokundu kasılmaları çok sen görmüyor musun diye azarladı biraz ebeyi bartholin kistimi yeni boşalttıkları için normal Doğum imkansız enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek dedi spinal sezeryan yapıcaz hazırlayın dedi eşimle ben şaşırdık ben korkudan ağlıyorum artık kadının birini hazırladılar getirdiler beni alacaklar eşim koştur koştur çantayı almaya annemlere haber verdi falan derken beni götürdüler tek gittim afedersiniz it gibi titriyorum korkudan hiç ameliyat olmadım üç dk sürdü oğlumu görmem gösterdiler saat 2 gibi içimi dikerlerken midem bulandı ama boş oldugu için istifra edemedim sonra gazımı çıkarmadım ancak lavmanla çıkarabildim ertesi gün saat 6 gibi çıktık hastaneden dün çok şükür iyiyiz ama siz siz olun isteğe bağlı sezeryan yaptırmayın Allah’a çok şükür iyiyiz sağlıklıyız ama normal her zaman için normaldir 😂☺️❤️❤️