Melkur Hamilelik sürecinde magnezyum kullandınız mı acaba takviye olarak kullandıysanız hangisi öğrenebilir miyim?
Cansuu01 Melkur 15. Haftadan itibaren sürekli kullandım. 35+6 yım hala kullanıyorum. Magnorm kullanıyorum ben
ilknurrruzn Melkur Doktoruna danışarak kullanman en doğru olanı canım. Ben kullanıyorum vücudumda ağrılar olunca doktoruma söyledim oda günde bir sade soda içmemi önerdi ve bir de bu magnezyumu Efermag Magnezyum Oksit
Melkur ilknurrruzn hamile kalmadan önce magnezyum olarak magnimore plus içiyordum çok rahatlatıyordu beni şimdi yine yorgun uyanıyorum güne doktor günüme de daha var bu yüzden biz buraya sorayım dedim 😊
Melkur prematureannesi_ magoist annem kullanıyor normal hayatında ama çok etkisini görmemiştim demişti
prematureannesi_ Melkur düzenli kullanımda faydasını gördüm ilk 2 hafta uyuşmalarım oldu hiç geçmiyordu sabah akşam almaya başladım aynı saatlerde hiç kaçırmadan sonra teke düşürdüm.
_ozlmm Melkur 32.haftadayım hiç kullanmadım ☺️29.hafta da maden suyu içmeye başladım o yeterli geliyor ☺️