Totuu Kizlar,demir ilacinizi ac karnina mi yok yemekten sonra iciyorsunuz?bir de istah arttiriyormus,gece alsak olur mu acaba?bir de ben gun icerisinde her ogunde kalsiumlu gidalar tuketiyorum,bu da demir emilimini azaltiyormus😭
YagizAsyaMom Totuu sabah akşam aç karnına ama yemekten 2 saat önce fln çünkü kahvaltıda süt ürünleri tüketince onun emilimini azaltıyor maalesef
gonulcelen Totuu sabah aç karnına ve kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum süt tüketmiyorum.ama genel olarak et yedigim zaman ayran yoğurtta tüketmiyorum. Sütü yatarken yogurdu ara ögünde tüketiyorjm
Nishaa Totuu kiz kim diyor istah aciyor diye istah acsaydi simdiye kadar balon gibi olmam lazimdi😂 hamile kalmadan öncede kullaniyordum yani öyle seylere inanma bence fazla gerci herkezin bünyesi farkli ben inanmiyorum daha cok istah actigina günde sadece 1 kere almam yeterli suan benim okadar kötü düsük degil 2 saat önce yemicen Bise ve 2 saat sonrada yiyebilirsin ama süt ürünleri degil isal olursunund yoksa☺️
Necla06 Totuu ben solüsyon şeklinde aldığım için yemeklerden yarım saat önce sabah öğlen akşam içiyorum ☺️
Senayemre Benimki günde 1 defa ve ac karnına doktorum bana dediki ac karnına rahatsızlık vereblr yemekten 1-2 saat sonra al ardindan meyve tüket dedi ve öyle yapıyorum
Totuu Hepinize teshekkurler canlar ❤️ Sabah tiroit ilaci aldigim icin diger ogunlerden once alirim o zaman☺️
Totuu Gulsahh aynen ya.agzim hic bos durmadigindan dolayi ilac icmek cok zor geliyor bana🤣cunku hep 1saat once ye,1saat sonra ye muhabbeti oluyor🤣
Nesoo Totuu ben Demir ilacı kullanmıyorum. Neden bilmiyorum ama doktorum vermedi. Sağlık ocağının verdiği decavitide içme dedi. İşllh bir sorun olmaz
Gulsahh Nesoo kan degerlerine bakip ihtiyacina gore veriyor bazen doktorlar demekki ihtiyacin yokmus :)
Nesoo Gulsahh hamilelikten önce sürekli Demir eksikliği nedeniyle ilaç kullanırdım ama Demir depolarım hiç dolmazdı. Doktor vermeyince o yüzden çok şaşırdım canım
doganursezmag Totuu Bağırsaklarımı mahvettiği için gece tam yatmadan önce içiyorum🤷🏻♀️ Sabah aç karnına diyor doktorlar ama en az 2 saat kalsiyumlu ve çay gibi gıdalar tüketilmemesi gerektiği için pek mümkün olmuyor bende böyle çözüm buldum
Totuu doganursezmag evet zaten ben sabah tiroit ilaci kullaniyorum,ondan 1saat sonra kahvalti yapabilirim.bu ilaci da icersem kahvaltim oglenden sonraya anca olur🤣
Gulsahh Nesoo aa ozaman doktorunla konusmalisin mutlaka ben ilaci icmedigim gun cok kotu oluyorum elim ayagim titiriyo falan .
Fatimaylmz Gece yatmadan iki saat önce süt ürünü tuketmediysem gece içiyorum sabah boğazım boş durmuyor 😄
Rukibi Demir. İlcini ebe bana portakal suyu ya da limonlu suyla icmedigim takdirde emilimi olmayacağını söyledi önerdiği gece yatmadan bunlarla içmem di emilimi çok fazla oluyomus bu sekilde