Pertefeza Kızlar doymuyorum yardımmm edin 🥹 15+0 ım 1 haftadır yesem bile doyma hissiyatı gelmiyor mideme zaten zor yiyorum bulantılardan ötürü napıcağğm
JaleTogrul Pertefeza ben 25. haftadan beri boyleyim canim su an 33. hafta degisen bisey yok🥲 dikkat edemiyorum 11 kg aldim bileee ama napim oglum istiyo😂💙
ilknurrruzn Pertefeza 27 haftalığım aynı sorun bende de var sanki hiç bir şey yemiyormuşum gibi hep açım hep açım 😂
berceste5155 Pertefeza bende de 6. Ayda olmuştu doymama hissi hafif şeyler yeme dikkat ediyordum bol bol haşlanmış yumurta yoğurt ve salata yedim bari yediklerimin bebeğime faydası dokunsun dedim
Pertefeza benguuusk ama düzgün yemeye çalışıyorum napıcam böyle açlık hissi gitmiyor bayılacak gibi oluyorum 🥹
Pertefeza JaleTogrul benim de oğlum istiyor herhalde 😅 yani ben daha 15 haftalığım o yüzden kaç kilo alırım bilmiyorum
Pertefeza ilknurrruzn sabah ve akşamları öyle oluyorum sindire sindire yiyiyorum ama nafile oğlum mideme inmeden tutup alıyor yemekleri sanki bayılacak gibi hissediyorum açlıktan ama aç değilim 😂🤦🏻♀️
Pertefeza berceste5155 bende aşırı mide yanması bulantı oluyor o yüzden hafifi salata domates gibi ekmekle yada simitle yemeye çalıyorum Klasik kahvaltılık vs ama yok yani canım da hiç bişey çekmiyor zaten 🥲 ne olacak böyle
berceste5155 Pertefeza o haftalarda bende sadece peynir ekmek yeşillik yedim bulantım falan yoktu ama canım hiç bir şey istemiyordu
Archenemy_56 Pertefeza 😂😂😂 o his yüzünden 2 gebeliğimde de patates çuvalına döndüm 😂 mesela şuan 32 haftalık hamileyim 16 kilo aldım doğurana kadar kaç olur siz düşünün artık 🤦🏻♀️
Pertefeza Archenemy_56 uwww ama amaaa şuan bu hiç iyi olmadı az önce kayınpederim görüntülü aradı kızııım sen kilo mu aldın tontişleşmiişsin diyor 🥲😅
Pertefeza berceste5155 Dün gece nasıl uyuya kaldım bilmiyorum 10 dakkada bir kusmaya gidiyordum ve allahtan hafif şeyler yedim misal üzüm yedim aradan zaman geçti kusmaya gittim dün hep böyle geçti şimdi de başım dönüyor kulaklarım yanıyor sanki çok değişik