Necla06 zgeDenizKaramanAtmaca sabah 7 de kalkıp gün boyu ayakta sürekli çalışan bir hamile olarak gece 12 de yattığımda kıpır kıpır oluyo gündüz de hissediyorum bazen ayaklarım ağrıdığında otur artık anne diye tepikliyo kızım 😂
Bahar11mucize zgeDenizKaramanAtmaca oluyor canım yorulunca bazen hareket bile etmiyo dinlendikce hareket etmeye başlıyo oda belli belirsin bir günn sonra güçlü atmaya başlıyo
YagizAsyaMom zgeDenizKaramanAtmaca şu 1 haftadır haraketleri çok derin ve az az geliyor yani çok uzsktaymış gibi
zgeDenizKaramanAtmaca Necla06 ben de öyleyim genelde iş yerinde oturunca dönmesini falan hissseiyorum vuruyor ama evde yatar pozisyon da karnımı hareket ettiriyor :)
zgeDenizKaramanAtmaca Bahar11mucize bugün çok yoruldum temizlik yapacağım diye belim çok ağrıdı. Pek hissetmedim gün için şimdi yattım yine Yok o yüzden korktum 🙄
Haticemrt zgeDenizKaramanAtmaca canım bizde 25+3 olduk aynı şekilde eger temizlik yaparsam egilerek felan yerleri silersem o gün pek fazla kımıldamıyor. Bende korkuyorum ama akşam yatınca hissediyorum tekrar
sudamlasi zgeDenizKaramanAtmaca evet az önce bitirdim temizliği belim koptu resmen bebeğimde tık yok🤷🏻
Nurses Benimkide bu hafta hissetigim en aktif haftasiydi fakat bu sabah 9:30 tan beri hissedemiyorum tatli yedim cikolata yedim yormadimda kendimi oksuyorun konusuyorum ama kimildayasi yok tepki vermiyo biraz endiselenmeye basladim ...