myangelson aynrclk duruma göre ilaç tedavisi ya da serklaj yapılabilir, sürekli yatman da istenebilir ya da ağır iş yapmadan günlük hayatına devam et de denebilir 25 ve altı olduğunda dikiş atıyor çoğu doktor
dilann22 aynrclk alttan baktır kesinlikle beni doktorum korkuttu üstten bakıp 34 mm dedi sonra detaylıya gittim başka doktora alttan baktı 48 mm ölçtü o yüzden alttan baktır
sgok aynrclk normal normal geç koltuguna tvne yat bütün gün zorunluluk gibi hissetmezsen bunalmıyosun alıstım artık ben😂
sgok aynrclk 3 haftaydı sanırım ya 2 ya 3 süresini düsünmeyin siz dinlenmeye bakın bol bol mecbur kalmadıkca ayaklanmayın cok
aynrclk dilann22 yok zaten haftaya gidicem bakıcam ne dicek ne derse desin sonra başka doktora da gidicem
dilann22 aynrclk ama vakitte kaybetme o doktora gitmeden başka bi doktora git alttan baktır sonra kendi doktoruna gidersin . Vakit önemli gerçekten kısalma varsa
Fatma0090 aynrclk yarım saat kadar sürdü üc gün leke tarzında kanama geliyor benim cok bi agrım olmadı agrı kesici bile vurdurtmadım korktuğum kadar zor değildi kuzum bi gece hastanede yattım onlar kalkıp giyin diyene ladar kalkmıcaksın yatacaksın