benimmdunyamm Sdt3456 doktora sordum verme dedi midesi hemen şişer az emer dedi ama ben mama verince bir kaşık veriyorum çay kaşığı
Bussy_ Sdt3456 Anne sütünde yeterli miktarda su bulunduğu için verilmediğini biliyorum. Mamada aynı şekilde su ile hazırlanıyor. Sen yine de doktoruna danışırsan daha net bilgi almış olursun.
Mysaa Sdt3456 anne sutunden önce su geliyor evet ama bende yenidoğan bebeğime veriyorum su günde bir iki cay kaşığı kadar çok çok değil ama ben tadını alsın diye ilk oğlumda da verdim bi sorun yasamadım doktor çok abartılmadığı sürece verebilirsin demişti
Delimavi Vermeyi düşünmüyorum doktorlarda en erken mama alan bebeklerde 2. Ayda anne sütüyle beslenenlerde 6. Aydan önce vermeyin diyor zaten büyüklerimizde melekler sular diye vermezlermiş. Su verilen bebeklerde meme reddi daha çok yaşanıyor ayrıca.
Elid Sdt3456 ben veriyorum 15 günlük bebeğim doktora sordum mama veriyorsan bı iki kere çay kaşığı ile gün içinde ver dedi bende mama vermediğimi ama evin çok sıcak olduğunu (35 derece) söyleyince o zaman 3 4 kere çay kaşığı ile ver yenidoğan da 23 derecenin üzerinde sıcaklık sıkıntılı bı durum zaten sarılık da var anne sutundeki yeterli olmaz dedi. Bende günde iki kere veriyorum
Sarahh Sdt3456 verme diyorlar ama ben verdim, çünki öyle gördüm etrafımdaki herkes vermiş, annemde bize vermiş. yinede bu size kalan bi mesele ister verir ister vermezsiniz