Semanurs Adet tarihim yarın ama bugun önce beyaz sonra pembeleşen yumurta akı gibi akıntım oldu ne bir agrı ne bir adet sancısı hiç birşeyim yok acaba git gide sökülecek mi😔 bu ayda mı olmadı🥺🤷♀️
Semanurs Naz12- canım 2gün önce benimde kahve akıntım oldu ve kesildi dün hiç bşeyşm yoktu ama bugun kalkınca da pembe akıntım oldu şimdi gene hiç bşey yok anlam veremiyorum
Miray81 Semanurs benimde bugün adet günün kahverengi akıntım başladı gece doktor kontrolüm vardı biz yinde test yapalım dedi test sonucunu bekliyoruz bakalım
Semanurs Kızlar böyle bşey geliyomuş gibi hissediyorum hemen tuvalate gidiyorum bu arada idrar da çok geliyo gidiyorum idrar haricinde en ufak bi akıntı bile yok🤷♀️
Semanurs Tam diyorum adet oldum pembe akıntı bidahaki tuvalete gitmemde hiç bişey yok sabahtan bu yana 2defa yaşadım bunu
Miray81 Semanurs 0,10 beta hcg hamileliğin H si yok resmen biz kendimizi paraladığımız için böyle oluyor benimde idrarım atmıştı tamam dedim bu ay kesin hamileyim çünkü çatlatma iğnesi oldum ona rağmen olmadı
Semanurs Miray81 hayırlısı olsun ne diyelim vallahi bende bekliyorum acaba tam sökülcekmiyim arada gelen pembe akıntım var 😔