lutfiyearalik Kızlar bebeğimle benim uyku saatlerimiz çok ters. 26 haftalığız, hanımefendi gece 3 te uyanıyor, sabah 8 e kadar uyumuyor beni de uyutmuyor. O saatten sonra yatınca da akşamı buluyor uyanmam. Düzenim bozuldu iyice. Akıl verin ya napcam ben.
Ceylanakan lutfiyearalik bende de var aynı durum. Hep düşünüyorum Bu hiç uyumuyor mu acaba yaa diye.. minnak😍😍
Rabia88 lutfiyearalik tekmeleri ile mı uyandırıyor bende bugün 27 oldum ama pek kuvvetli değil hafif hissediyorum 🤔
Ceylanakan lutfiyearalik bence hareket etmesi daha iyi en azından hareket ettiğinde sağlıklı olduğunu düşünüyorum etmediğinde hemen tedirgin oluyorum bişey mi oldu da hareket etmiyo falan diye
lutfiyearalik Rabia88 evet canım, biz 2 haftadır tekmeye uyanıyoruz ☹ iki haftadır sabah 8 de 9 da yatabiliyorum anca ☹
Merve5575 Ben 33 haftalık hamileyim uykum çok hafifledi en ufak hareketine uyanıyorum ama canı sağolsun 💙 beni uyutmayan tekmeler yumruklar değil ağrılar ben yüz üstü yatmadan uyuyamazdım şimdi çok zor oluyor sağa veya sola yatarak uyumak 😫
lutfiyearalik Merve5575 kız canı sağolsun da ben mal oldum iyice 2 haftadır hiç uyku uyuyamıyorum adam akıllı ya. Canı sağolsun diyordum ilk zamanlarda dün gece uykusuzluktan bağırdım en son yeter yat diye
Merve5575 lutfiyearalik 🤣🤣 benimki de rahmime çok vuruyor bıçak saplanır gibi bir acı oluyor bazen. geçen gün yerimden zıpladım oğlum dur nolur ya diyip göbeğime şaplak attım eşim gülüyor 🤣🤣 allah yardımcımız olsun canım 🙏