ymr 7 aylık hamileyim canım sürekli fast food tarzı şeyler istiyor yesem bişey olur mu pizza hamburger kola falan
zgeDenizKaramanAtmaca ymr merhaba canım ben de 6 buçuk aylık hamileyim benim de canım hep burger istiyor bu kadar sürede 2 defa falan yedim 🙈 faydalı değil illa ki ama evde falan da yapabilirsin. Ama pizza da hep Sucuk salam tarzı şeyleri çıkardım.
HalisEbruoban ymr canim ben cok yedim ilk hamileligimde bisey olmadi canin istiyosa ye ama cok abartma bence😀
Tosbik ymr tabiikide saglikli bsy d egil ama ben 31 haftalik hamileyim kendimi hiiic sıkmadim canim ne istyorsa yedim. Cokta saglikliyiz 😎
istanbulluanne Bende 7 aylığım bu zmana kdar ne zman canım istese yedim. Bu kdar kasma bence evet zararli ama sana zararli bebeğe bi zarari yok.
Nefesimm istanbulluanne benimde canim istiyor hep ama yemiyorum hem bebise zararli hem bana kilo diye bisi olurmu
istanbulluanne Nefesimm Yani bana bsey olmadi ben cok yedim. Hala da yiyorum bebeğe ne zarari olcak Allah askina kilo acısından sana zararli evet o doğru. Ama canimn istediği bseyide kilo alcam diye yememzlik edemem sahsen 😊
alcang Tosbik bende aynen öyleyim 21 haftalığım ne istediysem yedim ve çok şükür bi problemimiz olmadı :)