Furkan-Rukiye35 çok zor kuzum allahım sabırlar versin yardımcınız olsun inşallah. Kuzucuğa da bir kardeş nasip eder inşallah rabbim. Gerçekten allahım ne zaman hayırlı görürse o zaman olur. Benim ilk gebeliğimde bana çocuğun olmayacak dediler bende dermoid kist var 7 cm büyüklüğündey o zamanlar. Şimdi 8,5 cm. Neyse işte kistim ilk zamanlar yumurtalığıma yapışmış gebe kalamadım zaten. Doktorlar acil ameliyat olman lazım dedi. Tamam olurum ederim ama peki yA sonrası? Sonrasında ise gebe kalamazsın dediler tabi tüp bebek yapılsa bile ihtimalle tutar dedi. Ben yıkıldım o hastane ortasında çöküp bağırarak ağladığımı hiç bir zaman unutmam.. Neyse akışına bıraktım Cr ameliyat kararı aldık çünkü sancıya dayanacak gücüm kalmadı aradan bir ay geçti. Samsun’a ameliyat olmak İÇİN gittim yatışım yapıldı serumlar takıldı ve ameliyata hazırlanacaktım adetim her zaman gecikirdi benim kistten dolayı umursamazdım o gün içime birşey doğdu. Rahat değildi içim gebelik testi için kan almalarını istedim ve sonuçlar çıkınca 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim doktor bşle inanamamıştı iki kez kan tahlili istedi. İşte rabbimin verdiği en güzel haberi. O gün aldım ve anneliğin nr kadar gziel bir şey olduğunu ogünden itibaren anladım taki 6,5 aylık gebliğime kadar… rabbimin mucizesi ve hikmete verdiği gibi de alır işte. Ummadığım anda verdi ummadığım anda aldı yani ondan başka ilah yoktur… inşallah en kısa zamanda anneliği tekrar tattırır bizlere rabbim 🙏🤲