Cey-cey Kızlar benim t3 t4 normal cıktı tsh düsük 0.130 falan Ultrason falan hersey temiz endokrin doktoru gebelige baglı düsüyor ama t3 ve t4 normal korkma yakın takiple takip edecez simdilik dedi benim gibi olanlar bi yardımcı olun cok üzülüyoeum ya
berceste5155 Cey-cey üzülme canım hamilelikte tsh düşüklüğü veya yüksekliği çok yaşanıyor benimde yüksek çıkmıştı hemen tedaviye başladım 35 haftalık oldum hala ilaçlarımı kullanmaya drvam ediyorum
suveyda Cey-cey İnanın üzülecek bir durum yok. İlk gebeliğimde benim de benzer durumum vardı. Sadece tsh yüksekliğiydi benimki. Gebelik sürecince ilaç kullanımı ile takip yapıldı. Doğumdan sonra değerlerim kendiliğinden referans aralığına geri döndü. Siz de doktorunuzu dinleyip ilerleyin lütfen 💐
bhrey Cey-cey canım korkmana gerek yok ben troid hastasıyım ve suanda hamıleyım . Tsh için ilac kullanıp dengelemen gerekııyor . Dengede tuttuğun zaman hıc bır sıkıntı olmaz
Cey-cey berceste5155 suan bana ilaç. Baslanmadı bi test daha yapıldı hastalıga başlangıcı mı troid bozukluguyla ilgili yoksa gebelikmi kesinlesecek ona göre bakıcaz dedi
Cey-cey suveyda suveyda benimde t3 t4 normal tsh düsük 0.130 falan Fakat doktor bizim için onemli olan t3 t4 dedi bi test daha yapıldı bir haftaya sonucu cıkacakmıs teoid bozuklugı baslangıcomı yoksa gebelikle ilgilimi bakıcaz dedi Gebelige baglı düsüyosa ilaca gerek yok ⅘ ayda düzeliyo ama bozuklıga baglı cıkarsa ozaman ilac baslıcaz dedi