MNursel Tuuba47 diğerinde 1 haftada gelmişti canım yine aynı yerden sipriş veririm. Fazla ayrıntılı değil ya hemen yapılır . Sağol düşüncen için 🥰
Gamzebldu Tuuba47  İnstagramdan bebesoil sayfasına yaptırdım çok memnum kaldım kaç defa yıkamama rağmen baskısı çıkmadı ayrıca kumaşı dokusu çok hoş tavsiyemdir 🥰
Canparcam31 Tuuba47 😩😂😂daha degil bi benim oglanmi gec gelen yoksa butun erkek bebeklermi gec geliyo 😩😩
Tuuba47 Ays19Ays ben özellikle bebişler yeni doğduğunda ki giydiği şeyleri saklamayı çok seviyorum büyüdüklerinde onlara hatıra kalsın diye 🥰
poyrazvearya Tuuba47 bunu hangi sayfadan yaptırdınız bu arada bu ismi çok beğeniyorum gerçekten de çok asil 👼🏻 Güle güle kullansın bebeğim
Tuuba47 poyrazvearya instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙 hatta bu ismi de bu sayfada bulduk 🥰
AylaSuna Khilal ne kadarda zarif İnşaAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur, nerede yaptırdınız 🌸
Khilal AylaSuna çok teşekkür ederim hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah 🤲🌼 Instagram’da hello baby collection sayfasına yaptırdım ☺️
bayanmor12 HavvaSonmez03 ght_babyshop tan yaptırdım 10lu hastane çıkışı olarak 😍 kumaş yerleri vs çok kaliteli tavsiye ederim🥰